http://subiectiv.3x.ro/viewtopic.php?t=66
nu exista pe serverul de gazduire gratuita 3x.ro
Cauta in paginile romanesti:
Iata cateva propuneri din reteaua 3x.ro:
automondostar
Producator de piese auto din polietilena,poliamida,polistiren,polipropilena.
Produsele se obtin prin injectia maselor plastice.
Piata de desfacere se face prin distributori si magazine.
johncreamer
Un Site cu si Despre john Creamer .. the Dj . ..
teral
Calculatoare de buzunar, stiintifice, programabile, grafice (istoric, utilizare, informatii utile);
Computere (istoric, notiuni de baza, pogramare)
Tehnici si limbaje de programare.
Informatii personale (CV, fotografii, etc.)
originalus
vreau sa fac un site cat mai atractiv pentru mine si pentru pieteni mei
coyote
VREAU ADRhtredhtrujtfjhfjhfjhgjgfhgfbrhfdgh ESA DE NETdhfdh dhgfdhghgfjgfn sgtrune h trhtre jhtrhe
webtouch4u1
Site despre web design. Prezentare d eportofoliu si posibilitate de ontact
testingsocrate
site de testare pagini de web for fun :)
and shit like that :D
trip
underground music portal
plus forum
contains information about romanian underground music and culture
lucyana
Un site personal, cu informatii despre mine, poezii scrise de mine, pasiuni, si un loc unde sa imi lase prietenii cate un mesaj.
inwood
site temporar de prezentare a unei companii care comercializeaza picioare de canapele, picioare de mese, placute metalice pentru mobbilier
sims2
Un site dedicat jocului The Sims 2. Stiri, articole, forum si multe altele te vor ajuta sa afli ultimele noutati referitoare la cel mai popular joc de strategie.
caplea
este pentru a arta celor care nu ma cunosc poze si alte articole...interesante
ggraff
Atestat info 2006 baza de date componente calculator
cin care va putea introduce date doar webmaster
jokes
Site cu bancuri,imagini comice, jocuri online. Conceput pentru a alunga plictiseala din timpul orelor de servici :P.
manasia
Scurta prezentare a unei ferme avicole cu bune si rele inclusiv locatia, numerele de telefon de fax, a oamenilor care lucreaza aici si a sanselor de a avea un job aici
princessangey
as dori sa mut site-ul http://www.geocities.com/princessangey/LAURA.html de pe serverele geocities pe serverul dumneavastra! Va multumesc
cainiinostri
Un site in care poti invata multe despre anumite rase de caini.
3dcam
aici voi prezenta activitatea mea.
exemple de modele 3D, ansambluri, simulari si altele.
maniak
Pagina pentru concursuri PC (de counterstrike, broodwar si alte jocuri ) si webdesign in flash, cele mai tari pagini vazute vreo data
iahim
Siteul meu propriu si personal.. downloads, fun, forum, si tot ce va mai doriti voi.. intrati si nu veti regreta...
darkwolf
...:::Dark - Forum:::...
Aici poti gasi tot ce vrei tu !
olanesti
Pajina Chanalului de Mirc #Olanesti Toata lumea e binevenita !
supertare
Cel mai coooool site de pe net cu detoate pe el
basty
Break Dance-Poze,filme,lectii.Vreau ca acest site sa fie util tuturor acelora care vreau sa se apuce de break dance si nu au de unde sa se informeze.
go14
acest site foloseste la
descrierea unor tutorialede programare si utiliatare ..
decadnce
un site actualizat zilnic. de toate pentru toti. intra si vei reveni... from baia mare
acasa4all
Bine ati venit pe pagina mea.Aici puteti face orice doriti!Dar dupa ce e terminata.E inca in constructie dar va asigur ca o s-o termin cat pot de repede!
sink
A forum based open source program called Mambo where me and mates can come and talk about things
swatclan
V-a fii un site cu diverse in limita spatiului care il am bineinteles ,si in special va fii unul cu counter strike.
boloni
home page
Pagina personala pentru familia Boloni cu poze si descriere.